Καλλωπισμός και μπάνιο Golden Retriever – Dog grooming

Καλλωπισμός και μπάνιο Golden Retriever – Dog grooming

Καλλωπισμός και μπάνιo Golden Retriever – Dog grooming Ύλα!

Ο Ύλας είναι ένας κούκλος, ένας κύριος, ένας μαμάκιας. Αναμφισβήτητα ένα Golden Retriever που απολαμβάνει να κάνει μπάνιο, να χτενίζεται και φουλ έξτρα περιποίηση  από τις Γατοσκυλοκομμώσεις!

Τα Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever,  είναι σκύλος μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους με καταγωγή από τη Σκωτία. 

  • Καλλωπισμός Γκόλντεν Ριτρίβερ – Dog grooming Golden Retriever

Τα Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever χρειάζονται ταχτικό χτένισμα – καλλωπισμό /  dog grooming. Το βούρτσισμα για σκύλους με μακρύ τρίχωμα, όπως τα Golden, πρέπει να γίνεται  επιμελώς και τακτικά (δηλαδή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα) σε όλα τα σημεία του σώματος. Το βούρτσισμα θα βοηθήσει να  διατηρήσετε το τρίχωμά του στην καλύτερη κατάσταση χωρίς κόμπους. Επίσης το βούρτσισμα διατηρεί το σκύλο καθαρό, βοηθάει να φύγουν οι κομμένες τρίχες και να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία. Θα αναφέρουμε και πιο κάτω αναλυτικότερα σε τι βοηθάει ένα σωστό και  καλό βούρτσισμα.

Τα Γκόλντεν Ριτρίβερ χρειάζονται τακτικό καλλωπισμό – dog grooming.

Αν και η ρίψη τριχώματος είναι αναπόφευκτη με τα Γκόλντεν Ριτρίβερ, ο συχνός καλλωπισμός – dog grooming μειώνει την ποσότητα που αποβάλλουν.

Μπορείτε να τον λούζετε όσο συχνά θέλετε – ακόμα και κάθε 15 μέρες.

 

  • Χτένισμα σκύλων

Χτένισμα Και Τρίχωμα Χωρίς Κόμπους

Η υπηρεσία χτενίσματος- καλλωπισμός σκύλου  ( dog grooming ) περιλαμβάνει μπάνιο, χτένισμα και στο τέλος καλλωπισμό.

Το ξεμπέρδεμα, η αφαίρεση κόμπων και το χτένισμα προηγείται του μπάνιου για να είναι το τρίχωμα καθαρό και ανάλαφρο απαλλαγμένο από το νεκρό τριχώμα. Στη συνέχεια στεγνώνουμε και περνάμε στο χτένισμα.

Στις Γατοσκυλοκομμώσεις τα εργαλεία μας είναι πάντα αποστειρωμένα και καθαρά και χρησιμοποιούνται με πολύ προσοχή. Επιπροσθέτως με τις ειδικές βούρτσες του grooming αφαιρoύμε το νεκρό τρίχωμα με αποτέλεσμα να μειωθεί ορατά η διαφορά και να μην έχετε τρίχες στο χώρο που ζει το κατοικίδιο σας. Αφαιρώντας τη νεκρή τρίχα, προστατεύουμε το σκύλο μας από δυσοσμίες και τυχόν δερματικές παθήσεις – μολύνσεις.

  • Καθαρισμός αυτιών

Επίσης, τα αυτιά τους χρειάζονται τακτικό καθαρισμό αλλιώς μπορεί να προκληθούν λοιμώξεις σε αυτά. Καθαρίζουμε τα αυτιά του σκύλου ή της γάτας σας, απομακρύνοντας ρύπους και μικροοργανισμούς ώστε να αποφευχθούν τυχόν φλεγμονές, πόνος και μολύνσεις.

 

 

  • Μπάνιο σκύλου

Υποαλλεργικό Και Ασφαλές

Πριν το μπάνιο χτενίζουμε, ξεμπερδεύουμε και αφαιρούμε το νεκρό τρίχωμα για να μπορεί να αναπνέει το δέρμα.

Ξεκινώντας το μπάνιο του σκύλου σας, τον λούζουμε και του κάνουμε μασάζ ώστε να απομακρύνουμε κάθε ακαθαρσία από το σώμα του. Στη συνέχεια στεγνώνουμε το σκύλο στην κατάλληλη θερμοκρασία με ειδικό σεσουάρ και ξεκινάμε τον καλλωπισμό του.

To μπάνιο του σκύλου γίνεται σε ειδική μπανιέρα καθώς και η θερμοκρασία του νερού είναι ιδανική για να απολαύσει το μπάνιο του.

Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά σαμπουάν άριστης ποιότητας  Ελληνικής προέλευσης, τα οποία παρασκευάζονται με τα πιο αγνά συστατικά της φύσης και χωρίς τη προσθήκη σαπουνιού, parabens, χρωστικών, σιλικόνης, peg και gmo.

Σκοπός μπάνιου σκύλου:

* ενδυνάμωση τρίχας και περιορισμός τριχόπτωσης του σκύλου

*  προστασία από παράσιτα

*  τόνωση του χρώματος της τρίχας του σκύλου

* έλεγχος για δερματικά και παράσιτα

    


 

our page on fabebook

Add Your Comment