Βρες τα ΚΥΟΝ στις Γατοσκυλοκομμωσεις στο Μεταξουργείο. *natural dog food

Βρες τα ΚΥΟΝ στις Γατοσκυλοκομμωσεις στο Μεταξουργείο. *natural dog food

 

Kyon hand made treats

Kyon handmade treats

Βρες τα ΚΥΟΝ στις Γατοσκυλοκομμωσεις _ natural dog food!!

Στο μικρό πράσινο κατάστημα μας,  Κομμωτήριο σκύλων _ Γατοσκυλοκομμωσεις, σας περιμένουν πέρα από την καθιερωμένη περιποίηση σκύλου και γάτας και οι λιχουδιές Κύων – KYON natural dog food.

Στις Γατοσκυλοκομμωσεις πιστεύουμε ότι η αφοσίωση, η αγάπη και η συντροφιά των τετράποδων και τριπόδων συντρόφων μας πρέπει να ανταμείβεται.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Η λέξη λιχουδια μία από τις αγαπημένες λέξεις των πιστών μας φίλων … δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από μια εξαιρετικής ποιότητας λιχουδια, χειροποίητη, φυσική και γκουρμέ.

Kyon handmade treat's

Kyon handmade dog treats

Ψάξαμε την καλύτερη λιχουδια και σας την παρουσιάζουμε. ΚΥΟΝ λοιπόν, the natural dog food.

Κυων χειροποίητες λιχουδιες

Κυων χειροποίητες λιχουδιες

Κάθε βαζακι ΚΥΟΝ κρύβει από πίσω έναν άνθρωπο ο οποίος καθημερινά ζυμώνει και ψήνει λιχουδιές με τα πιο αγνά υλικά. Μην ξεχνάτε οι τα μπισκότα σκύλων ΚΥΟΝ είναι κατάλληλα και για ανθρώπινη βρώση.

Κύων – KYON natural dog food, οι πιο γκουρμέ λιχουδιές για σκύλους που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς.Δεν αξίζει ο σκύλος σας επιβράβευση με ψητό μπέικον, Γραβιέρα Τηνου, Θυμάρι, Προσούτο Ευρυτανίας, Θυμαρίσιο μέλι, Παντζάρι και Καροτο?! ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΑΞΊΖΕΙ

Σας περιμένουμε στις Γατοσκυλοκομμωσεις για έναν αξέχαστο και μυρωδάτο καλλωπισμό και για τις λιχουδιές ΚΥΟΝ.

 

Υ.γ οι γυάλινες συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες!!!!

    

 

Add Your Comment