Woof woof χειροποίητα κολάρα & περιλαίμια σκύλων.

Woof woof χειροποίητα  κολάρα & περιλαίμια σκύλων.

Υπάρχουν κομψά κολάρα και περιλαιμια σκύλων και χειροποίητα από οικολογικά υλικά? Φυσικά κι υπάρχουν! .. .δεν είναι αλλά απο τα χειροποίητα κολάρα woof woof από 100% φυσικό βαμβακερό καμβά. Τα έχουμε ολα στις Γατοσκυλοκομμωσεις!!!! Επέλεξε ποιο σχέδιο ταιριάζει στον χνουδωτό σου φίλο. Κάθε σεζόν τα σχέδια αλλάζουν πρόλαβε τα! Κάθε περιλαίμιο και σαμαρακι ειναι φτιαγμένο με αγάπη, ειναι χειροποίητο και φτιαγμένo απο οικολογικό καμβά και οικολογικό δέρμα! Μονο τα καλύτερα για τον πιστό σου φίλο! Χειροποίητα περιλαίμια σκύλων woof woof!

Κάθε περιλαίμιο της συλλογής woof woof ξεχωρίζει για την μοναδικότητα του. Όλα είναι φτιαγμένα από οικολογικά ανθεκτικά υλικά και φυσικά χειροποίητα. Θα τρελαθείς με τα υπέροχα σχέδια που δημιούργησε η woof woof. Στις Γατοσκυλοκομμωσεις θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το σωστό νούμερο για τον τετράποδο φίλο σου.

Σε εμας θα βρείτε τα ποιο όμορφα λουριά σκύλων!!!! Ημαστε σούπερ ενθουσιασμένοι στο παγκρατομαγαζακι μας με ολα αυτα τα καλούδια!!!

Χειροποίητα κολάρα woof wooff από 100% φυσικό βαμβακερό καμβά

Ας τα δούμε αναλυτικά:

  • Τα περιλαίμια για σκύλους κατασκευάζονται από 100% φυσικό βαμβακερό καμβά. Η woof woof
    χρησιμοποιεί επίσης πολυεστερικό ιστό για να μην αναπτύσσεται μούχλα και βρωμιές, καθώς και μεταλλικά στοιχεία, συνδυάζοντας έτσι το στυλ και την cool εικόνα με την ανθεκτικότητα.
  • Τα σαμαράκια για σκύλους κατασκευάζονται από 100% φυσικό βαμβακερό καμβά, σε συνδυασμό με πολυεστερικό ιστό και υψηλής ποιότητας αγκράφα. Η συνταγή της woof woof, συνδυάζει την cool εικόνα με την ανθεκτικότητα, ενώ με τα δύο D-rings στο πίσω μέρος, μπορείτε να επιλέξετε που θα τοποθετηθεί ο οδηγός περιπάτου, ώστε ο σκύλος σας να αισθάνεται άνετα.
  • Οι μπαντάνες για σκύλους είναι κλασικές τριγωνικες μπαντάνες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα. Όλες οι μπαντάνες της woof woof είναι αναστρέψιμες και μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα. Απλά διπλώστε προς τα κάτω στο επιθυμητό μήκος, δέστε ένα κόμπο και είστε έτοιμοι!

*Για την ασφάλεια του σκύλου σας, πάντα να προσέχετε όταν ο σκύλος σας φοράει περιλαίμιο ή μπαντάνα ενώ παίζει με παιχνίδια.

  • Οι οδηγοι περιπάτου για σκύλους κατασκευάζονται από οικολογικό καμβά που βασίζεται σε πολυεστέρα και αποτελείται κατά 45% από ανακυκλωμένα υλικά. Χρησιμοποιούν επίσης πολυεστερικό ιστό για να μην αναπτύσσεται μούχλα και βρωμιές, καθώς και μεταλλικά στοιχεία, συνδυάζοντας έτσι το στυλ και την cool εικόνα με την ανθεκτικότητα.

The dog leash is made by eco canvas which is polyester-based and made 45% of recycled materials. We also use polyester webbing to keep leash building up mold and dirt, and metal elements, combining style and coolness with durability.