Καλλωπισμός – μπάνιο γάτας / cat grooming

Καλλωπισμός – μπάνιο γάτας / cat grooming

Καλλωπισμός – μπάνιο γάτας / cat grooming

Κάρλα, Περσική γάτα – persian cat 3 μηνών. Κουκλάκι ζωγραφιστό, πεντακάθαρο κ μοσχομυριστο δέχεται επίθεση από πιστολάκι στεγνώματος wahl. όπως βλέπετε η Κάρλα δέχεται τον καλλωπισμό της – cat grooming χωρίς καν να συγκρατείτε από κάποιο λουρί .. ιδιαίτερος σπάνιο για γατούλα!

0 πόλεμος έληξε αναίμακτα κ για τους 3 μας! 🙂

Φροντίδα

Η γάτα Περσίας είναι μια γάτα που απαιτεί αρκετή φροντίδα. To τρίχωμά της χρειάζεται καθημερινή περιποίηση για να διατηρηθεί όμορφο και να μην κάνει κόμπους.
Επιπροσθέτως θα πρέπει να μην ξεχνάτε να φροντίζετε συχνά τα ματάκια της. Λόγω της επίπεδης μουσούδας της, μαζεύονται δάκρυα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση αλλά και πληγή.

Φροντίδα της Περσικής Γάτας  γίνεται απο τις γατοσκυλοκομμώσεις – Persian Cat Care by gatoskilokomosis

our page on facebook

Λίγα λόγια για το Μπάνιο γάτας στις Γατοσκυλοκομμώσεις:

Πριν το μπάνιο χτενίζουμε, ξεμπερδεύουμε και αφαιρούμε το νεκρό τρίχωμα για να μπορεί να αναπνέει το δέρμα της γάτας.

Ξεκινώντας το μπάνιο της γάτας σας, την λούζουμε και της κάνουμε μασάζ ώστε να απομακρύνουμε κάθε ακαθαρσία από το σώμα της. Στη συνέχεια την στεγνώνουμε στην κατάλληλη θερμοκρασία με ειδικό σεσουάρ και ξεκινάμε τον καλλωπισμό της.

To μπάνιο της γάτας γίνεται σε ειδική μπανιέρα καθώς και η θερμοκρασία του νερού είναι ιδανική για να απολαύσει το μπάνιο της.

Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά σαμπουάν άριστης ποιότητας  Ελληνικής προέλευσης, τα οποία παρασκευάζονται με τα πιο αγνά συστατικά της φύσης και χωρίς τη προσθήκη σαπουνιού, parabens, χρωστικών, σιλικόνης, peg και gmo.

Σκοπός μπάνιου γάτας:

* ενδυνάμωση τρίχας και περιορισμός τριχόπτωσης

*  προστασία από παράσιτα

*  τόνωση του χρώματος της τρίχας

* έλεγχος για δερματικά και παράσιτα

Add Your Comment