Καλλωπισμός Γιόρκσάϊρ τεριέ – Dog grooming Yorkshire Terrier

Καλλωπισμός  Γιόρκσάϊρ τεριέ – Dog grooming Yorkshire Terrier

Καλλωπισμός  Γιόρκσάϊρ τεριέ – Dog grooming Yorkshire Terrier by Γατοσκυλοκομμώσεις

Τρέφουμε μια μεγάλη αδυναμία στα Καλλωπισμός Γιόρκσάϊρ τεριέ – Yorkshire Terrier, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε! Σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους αγαπημένους χνουδωτούς πελάτες μας! Είναι όλα τους ζαχαρωτά και γλυκάκια. Παίρνουν όλοι τους πόζα ανανεωμένοι μετά τον καλλωπισμό τους – dog grooming και μας τρελαίνουν.

 

Καλλωπισμός Yorkie _ Ρούμπι

Καλλωπισμός Γιόρκσάϊρ τεριέ - Dog grooming Yorkshire Terrier

Καλλωπισμός yiorkie

Συμβουλές για περιποίηση

Το μακρύ και ίσιο τρίχωμα του Γιορκσάιρ, απαιτεί αρκετή φροντίδα. Χρειάζεται καθημερινό βούρτσισμα, συχνό κόψιμο και μπάνιο εβδομαδιαίως. Τα δόντια του θέλουν επίσης συχνό καθάρισμα.

καλλωπισμός της Ρούμπι

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ τις υπηρεσίες που διαθέτουμε

Μπάνιο και καλλωπισμός σκύλου:

Μπάνιο σκύλου

Υποαλλεργικό Και Ασφαλές

Πριν το μπάνιο χτενίζουμε, ξεμπερδεύουμε και αφαιρούμε το νεκρό τρίχωμα για να μπορεί να αναπνέει το δέρμα.

Ξεκινώντας το μπάνιο του σκύλου σας, τον λούζουμε και του κάνουμε μασάζ ώστε να απομακρύνουμε κάθε ακαθαρσία από το σώμα του. Στη συνέχεια στεγνώνουμε το σκύλο στην κατάλληλη θερμοκρασία με ειδικό σεσουάρ και ξεκινάμε τον καλλωπισμό του.

To μπάνιο του σκύλου γίνεται σε ειδική μπανιέρα καθώς και η θερμοκρασία του νερού είναι ιδανική για να απολαύσει το μπάνιο του.

Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά σαμπουάν άριστης ποιότητας  Ελληνικής προέλευσης, τα οποία παρασκευάζονται με τα πιο αγνά συστατικά της φύσης και χωρίς τη προσθήκη σαπουνιού, parabens, χρωστικών, σιλικόνης, peg και gmo.

Σκοπός μπάνιου σκύλου:

* ενδυνάμωση τρίχας και περιορισμός τριχόπτωσης του σκύλου

*  προστασία από παράσιτα

*  τόνωση του χρώματος της τρίχας του σκύλου

* έλεγχος για δερματικά και παράσιτα

Χτένισμα σκύλων

Χτένισμα Και Τρίχωμα Χωρίς Κόμπους

Η υπηρεσία χτενίσματος- καλλωπισμός σκύλου  ( dog grooming ) περιλαμβάνει μπάνιο, χτένισμα και στο τέλος καλλωπισμό.

Το ξεμπέρδεμα, η αφαίρεση κόμπων και το χτένισμα προηγείται του μπάνιου για να είναι το τρίχωμα καθαρό και ανάλαφρο απαλλαγμένο από το νεκρό τριχώμα. Στη συνέχεια στεγνώνουμε και περνάμε στο χτένισμα.

Στις Γατοσκυλοκομμώσεις τα εργαλεία μας είναι πάντα αποστειρωμένα και καθαρά και χρησιμοποιούνται με πολύ προσοχή. Επιπροσθέτως με τις ειδικές βούρτσες του grooming αφαιρoύμε το νεκρό τρίχωμα με αποτέλεσμα να μειωθεί ορατά η διαφορά και να μην έχετε τρίχες στο χώρο που ζει το κατοικίδιο σας. Αφαιρώντας τη νεκρή τρίχα, προστατεύουμε το σκύλο μας από δυσοσμίες και τυχόν δερματικές παθήσεις – μολύνσεις.

our page on facebook

Add Your Comment