Μπάνιο – Καλλωπισμός Pug / Dog grooming Pug

Μπάνιο – Καλλωπισμός Pug / Dog grooming Pug

Μπάνιο – Καλλωπισμός Pug / Dog grooming Pug.

Κάνω λόγο για εκείνα τα σκυλιά με τα μεγάλα μάτια, τα εκφραστικά και με ρυτίδες πρόσωπά τους.

Κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα!!

Ο Γιόντα, δεν είναι pug είναι κινούμενος σίφουνας με ήχο βραστήρα. Από μικρός στα βάσανα… έρχεται για μπάνιο και καλλωπισμό – dog grooming  από μια σταλιά σκυλάκι. Αξιαγάπητος και τρελλιάρης!  Μα πως γίνεται;   Να έρχεται για μπάνιο – Καλλωπισμό να του φοράς ένα παπιγιόν και να μαζεύει τα περισσότερα like σε όλες τις σελίδες μου!

Γιόντα λοιπόν ….ένα Pug κούκλος!

καλλωπισμός Pug – Dog grooming Pug 

  • Σωστό  καθάρισμα ανάμεσα στις ζάρες του προσώπου τους, για να αποφευχθούν πιθανά δερματικά προβλήματα. – bath pug
  • Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά σαμπουάν άριστης ποιότητας  Ελληνικής προέλευσης. Τα σαμπουάν μας παρασκευάζονται με τα πιο αγνά συστατικά της φύσης. Χωρίς τη προσθήκη σαπουνιού, parabens, χρωστικών, σιλικόνης, peg και gmo.
  • To μπάνιο του σκύλου γίνεται σε ειδική μπανιέρα. Η θερμοκρασία του νερού είναι ιδανική για να απολαύσει το μπάνιο του.

fb

Θα μας βρείτε στο Παγκράτι. Βασιλέως Γεωργίου Β. 42 . Γατοσκυλοκομμώσεις

Λίγα λόγια  για τα Πάγκ – Pug: 

Τα Πάγκ πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους δίπλα σε Κινέζους ηγεμόνες κατά τη διάρκεια της δυναστείας Σάνγκ (πριν από το 400 π.Χ.). Επισήμως έχουν καταγραφεί από το 551 π.Χ. και από τον Κομφούκιο, ο οποίος αναφέρεται σε ένα είδος “μικρού σκυλιού με περίεργο στόμα”. Η δημοτικότητα τους εξαπλώθηκε στο Θιβέτ, όπου κυρίως συντρόφευαν βουδιστές μοναχούς, και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ιαπωνία και στην Ευρώπη. – Πηγή: ratses.gr

 

Μπάνιο – Καλλωπισμός Pug / Dog grooming Pug – gatoskilokomosis.com

Add Your Comment